Macallan 1989 Signatory CS 60.5%

€ 469,00

Direct leverbaar !

Macallan 1989 Signatory Cask Strenght 60.5% deze 27 jaar oude macallan heeft mogen rijpen op hogshead vaten.

Geschiedenis:

De Laphroaig distilleerderij werd in 1815 opgericht door de gebroeders Alex en Donald Johnston. De distilleerderij wed verkocht aan Long John International in de jaren zestig, en vervolgens aan Allied Domecq. Allied Domecq werd op zijn beurt weer door Fortune Brans aangekocht in 2005. Laphroaig is een whisky met een sterke, uitgesproken smaak. Ze wordt meestal verkocht als 10 years old, maar ook de 15 years old is populair. Een druppel water in de whisky legt volgens sommige drinkers een goede nadruk op het turfachtige aroma.0

Signatory is een onafhankelijke bottelaar die gespecialiseerd is in zeldzame whisky’s, whisky’s die anders gebruikt zouden worden voor blended bottelingen. Bij Drankgigant.nl bieden we een groot aanbod aan van Signatory, een aanbod van vele Schotse distilleerders verdeeld over de;

  • Vintage serie
  • Unchillfiltered serie
  • Cask Strength serie 

Vrijwel alle bottelingen komen van single casks en het proces is erg arbeidsintenstief; labels worden handmatig op de flessen geplakt en ook met de hand verpakt. Een van de kenmerken van Signatory is dat men nooit kleurstoffen toevoegt aan de whisky, vele bottelaars voegen caramel toe voor een rijkere en diepere kleur maar dit tast tegelijkertijdhet karakter aan.

Signatory heeft zijn naam gemaakt door superieure bottelingen die tevens zeer stijlvol verpakt zijn. Iedere botteling bevat informatie over het vatnummer, de datum van distillatie en botteling en iedere fles is individueel genummerd. Een uniek product!

U bent altijd vrij om bij ons het individuele nummer van de fles bij ons op te vragen, zodat u er zeker van bent wat u precies van ons gaat ontvangen!

Meer informatie
Locatie Market1
Merk Macallan
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 60 %
Leeftijd 27
Land Schotland
Streek Speyside
Bottelaar whisky Signatory
Type whisky Single Malt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Macallan 1989 Signatory CS 60.5%
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.