Lost Distillery Towiemore

€ 51,50

Direct leverbaar !

Lost Distillery Towiemore is een erg rijke en volle whisky die naast zijn fruitige karakter vele kruidige tonen laat proeven. Een greep uit de kruiden die we waarnemen zijn: Peper, ginger, kaneel en nootmuskaat. Deze zijn toonaangeven voor de whisky en maken hem uitnodigend en niet overweldig. Naast de fruitige en kruidige indruk is pure chocolade een laatste toon om te benoemen en rond de smaak mooi af. 

Geschiedenis:

Lost Distillery is een onafhankelijk Schots bedrijf wat de whisky's van weleer weer nieuw leven in blaast. Door de eeuwen heen zijn veel kleine distileerders gestopt met het maken van whisky, whisky's met bijzonder smaken, bijzonder geschiedenis of anders. Deze worden opgespoord en weer opnieuw naar traditioneel recept gedistilleerd om de whisky liefhebber de smaak van vroeger terug te geven.

Inmiddels hebben zij al een aantal gesloten distilleerderijen nieuw leven ingeblazen, de Stratheden distilleerderij, de Auchnagie distilleerderij, de Jericho distilleerderij en de  Gerston distilleerderij. Elke whisky heeft hierdoor een eigen historische afkomst maar worden allemaal in één distillerderij gemaakt!

Meer informatie
Merk The Lost Distillery
Locatie WH9
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Land Schotland
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 43
Streek Islands
Type whisky Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lost Distillery Towiemore
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.