Lost Distillery Towiemore

70 cl

Lost Distillery Towiemore

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 51,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken The Lost Distillery
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Overige
Streek Islands
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Lost Distillery Towiemore is een erg rijke en volle whisky die naast zijn fruitige karakter vele kruidige tonen laat proeven. Een greep uit de kruiden die we waarnemen zijn: Peper, ginger, kaneel en nootmuskaat. Deze zijn toonaangeven voor de whisky en maken hem uitnodigend en niet overweldig. Naast de fruitige en kruidige indruk is pure chocolade een laatste toon om te benoemen en rond de smaak mooi af. 

Geschiedenis:

Lost Distillery is een onafhankelijk Schots bedrijf wat de whisky's van weleer weer nieuw leven in blaast. Door de eeuwen heen zijn veel kleine distileerders gestopt met het maken van whisky, whisky's met bijzonder smaken, bijzonder geschiedenis of anders. Deze worden opgespoord en weer opnieuw naar traditioneel recept gedistilleerd om de whisky liefhebber de smaak van vroeger terug te geven.

Inmiddels hebben zij al een aantal gesloten distilleerderijen nieuw leven ingeblazen, de Stratheden distilleerderij, de Auchnagie distilleerderij, de Jericho distilleerderij en de  Gerston distilleerderij. Elke whisky heeft hierdoor een eigen historische afkomst maar worden allemaal in één distillerderij gemaakt!