Lost Distillery Lossit

€ 52,50

Direct leverbaar !

Lost Distillery Lossit iseen op de neus veenachtig en houterige zachte whisky, in de smaak komt hij koel over met wat kruiden en hinten van donkere chocolade en gebrande koffiebonen. Het is in de mond een mooi vol gevoel met een fruitige finisch met zachte chocolade, koffie en een lichte turf, rook notitie

Geschiedenis:

Lost Distillery is een onafhankelijk Schots bedrijf wat de whisky's van weleer weer nieuw leven in blaast. Door de eeuwen heen zijn veel kleine distileerders gestopt met het maken van whisky, whisky's met bijzonder smaken, bijzonder geschiedenis of anders. Deze worden opgespoord en weer opnieuw naar traditioneel recept gedistilleerd om de whisky liefhebber de smaak van vroeger terug te geven.

Inmiddels hebben zij al een aantal gesloten distilleerderijen nieuw leven ingeblazen, de Stratheden distilleerderij, de Auchnagie distilleerderij, de Jericho distilleerderij en de  Gerston distilleerderij. Elke whisky heeft hierdoor een eigen historische afkomst maar worden allemaal in één distillerderij gemaakt!

Meer informatie
Locatie WH9
Merk The Lost Distillery
Land Schotland
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 43
Streek Islands
Type whisky Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lost Distillery Lossit
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.