Loch Lomond

€ 19,95

Direct leverbaar !

De Loch Lomond is een dessert whisky en een van onze voorkeuren. Loch Lomond heeft een heerlijk zoet en zacht karakter met een prachtig lange afdronk die het best genoten kan worden na een maaltijd. Zo is onze ervaring althans!

Een geelgoud kleurige drank die mede dankzij het goed distilleerproces aan zijn subtiele en elegante kleur is gekomen. De neus bevat rijke, zachte aroma's van gebrande toast die gepaard gaan met subtiele hints van cognac waardoor je direct nieuwsgierig naar de smaakt wordt. Het heerlijke en zoete smakenpallet dat bestaat uit aroma's van suikerspin, poedersuiker, Turks fruit en gebrande noten met tonen van onder andere banaan. Daarna kunt u nog enkele ogenblikken blijven genieten van een lange en zachte afdronk die wordt afgesloten door geleidelijke aroma's van citroen.

Een ideale fles en een ware toevoeging voor uw collectie die u eenvoudig kunt bestellen via Drankgigant.nl tegen een gezonde prijs! 

Geschiedenis

De Loch Lomond distilleerderij is een Highland Single Malt Schotse whisky distilleerderij in Alexanderia, te Loch Lomond in Schotland. De Loch Lomond Company is een familiebedrijf dat is opgericht in 1814 en zich richt op het produceren van fijne Schotse Highland Single Malt Whisky. Alle geproduceerde whisky's zijn gerijpt in oude eiken en afgewerkt in sherry vaten, en bevatten florale elementen van honing en een turfachtige moutigheid. In totaal zijn er 3 varianten van deze whisky die wij uiteraard allemaal voor u bemachtigd hebben, zodat wij u deze zalige serie kunnen aanbieden.


Meer informatie
Merk Loch Lomond
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Leeftijd Niet vermeld
Land Schotland
Streek Highland
Type whisky Single Malt
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.