Loch Lomond Inchmurrin 18 Years

70 cl

Loch Lomond Inchmurrin 18 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 72,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Loch Lomond
Land Schotland
Leeftijd 18
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Islay
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Loch Inchmurrin 18 Years is een on chill filtered Single Malt whisky uit de Island Collection. Deze whisky is er een met een sterk eiken karakter en een heerlijk aroma van pas gemaaid gras, tropische fruit en pittige citrus notities. Verouderd voor 18 jaar om een zoeter karakter te verkrijgen in eiken houten vaten die zorgvuldig met de hand zijn uitgezocht door de master distiller.

Island Collection:

De Island Collection bestaat uit een aantal verschillende whisky's die allen net iets anders zijn, zo heeft niet alleen het gebied maar ook het vat en leeftijd invloed op de smaak. Loch Lomond nodigt jouw uit om een reis te maken langs de verschillende eilanden in deze collectie.

Leuk om te weten:

Loch Lomond is ook bekend van de stripboeken van kuifje!