Loch Lomond 12 Years Organic Malt 2013

70 cl

Loch Lomond 12 Years Organic Malt 2013

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Loch Lomond
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 46 %
Type Single Malt
Streek Highland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Volle 12 jaar oude single Malt met uitsluitend whisky uit de Loch Lomond distilleerderij én uitsliutend gemaakt van biologische grondstoffen. Deze single blended whisky waar weldegelijk veel aandacht en tijd in is gestoken heeft mooie eiken tonen met honing en lichte rook. Hiernaast zijn noten, gerst en koren een fijne smaaktoon die we tegen komen. De lichte zoetheid is welkom en maakt de afdronk fijn. De prijs van dit product is erg laag en daardoor gewild bij velen.

Geschiedenis Loch Lomond 
Betrokkenheid bij de whisky bedrijf van de familie bleef tot in de late jaren 1940 als gevolg van de vroegtijdige vroege dood van hun vader, Sandy en zijn zus Irene waren verplicht om hun moeder mee te helpen met de werking van de interne winkel die het familiebedrijf had in Glasgow . Ze worden gebruikt om (als de praktijk was toen van) vaten van Scotch whisky, cognac en rum en fles in hun winkel kelder. Kort daarna Sandy kocht zijn eerste 'fillings' (nieuw of onvolwassen whisky) en dat is waar het verhaal echt begon. De familie Bulloch bouwde een aanzienlijke keten van verkooppunten in Schotland (A. Bulloch & Co). Om deze te leveren, werd een groot bedrijf overgenomen (Wm. Morton Ltd), en hoewel de primaire functie waren om te leveren A. Bulloch & Co, groeide het bedrijf geleidelijk aan en is het nu een van de grootste onafhankelijke groothandelaren in wijnen, sterke dranken en bieren in Schotland.