Loch Lomond 12 Years Organic Single Blend

70 cl

Loch Lomond 12 Years Organic Single Blend

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 34,95
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Loch Lomond
Land Schotland
Leeftijd 12
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Streek Highland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Loch Lomond is een organische whisky dat uitsluitend is gemaakt van biologische grondstoffen. Deze ambachtelijke whisky werd gedistilleerd in 2000 en gebotteld in 2012. Deze single blended whisky waar veel aandacht en tijd in is gestoken heeft mooie eiken tonen met honing en lichte rook. Hiernaast zijn noten, gerst en koren een fijne smaaktoon die in deze fijne whisky voor komen. De lichte zoetheid maakt de afdronk fijn en de prijs van dit product is erg laag en daardoor gewild bij velen.