Limoncello Fiorito

50 cl

Limoncello Fiorito

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 31 %
Smaak Citroen
Kleur Geel
Land Italië
Merk Fiorito
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fiorito Limoncello voldoet aan de hoogste eisen en is een echte premium. De stijlvolle beugelfles onderscheid dit product. Fiorito is een trendzetter in Nederland, vele toprestaurants en bars schenken deze limoncello al en zijn er zeer over te spreken.  De Broers Fiorito zijn via een vakantietrip in Sicilie aan het traditionele familierecept gekomen. Ze waren er dol op biologische handgemaakte limone di siracusa IGP die zorgt voor een geweldige smaak. Fiorito blijft bij het familierecept en daarom worden de citroenen nog steeds handmatig geschild.