Limoncello Fiorito in Cadeaukist

Waardering:
80% of 100
€ 20,95

Direct leverbaar !

Fiorto Limoncello is nu ook verkrijgbaar in een luxe cadeaukist. Fiorito Limoncello voldoet aan de hoogste eisen en is een echte premium. De stilvolle beugelfles onderscheid dit product. Fiorito is een trendzetter in Nederland en word geschonken in vele toprestaurants en bars. De biologische handgemaakte limone di siracusa IGP zorgt voor een geweldige smaak. De biologische citroenen van dit drankje worden nog steeds handmatig geschild.

Kaartje:

Heeft u altijd al iemand willen verrassen met een persoonlijke boodschap ? Dat kan nu met een kaartje! Voer uw bericht in wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt altijd bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 
  • Veel plezier op je vakantie! Hierbij wat lekkers!
  • Bedankt voor je hulp!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau.  

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend&nbsp ;contactopnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. D eze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Fiorito
Land Italië
Inhoud 50 cl
Gewicht 1.0000
Alcoholpercentage in % 31
Smaak Citroen
Kleur van de drank Geel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Limoncello Fiorito in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.