De Kuyper

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De Kuyper zorgt al meer dan 300 jaar voor heerlijke dranken, al sinds 1695 zijn zij bezig met diverse dranken waaronder deze selectie Likeuren in allerlei kleuren en smaken van een bekende Blue Curacao en Amaretto tot smaken als Mint en Sour Appel. Er is voor ieder wat wils en de Likeuren van De Kuyper lenen zicht perfect voor het mixen van jouw perfecte cocktail.

De kuyper is al vanaf de eerste dag een famillie bedrijf en tot de dag van vandaag is dat onveranderd gebleven, daardoor hebben zij direct inzicht in de markt en kunnen waar nodig direct bij sturen om de product lijnen te verbeteren wat weer ten goede komt van de eindgebruiker. Of dat nu is in een professionele cocktail bar of gewoon bij de mensen thuis de likeuren van De Kuyper zijn een ware aanvulling voor het assortiment!

Jaarlijks exporteert dit oer Hollandse bedrijf naar meer dan 100 landen en meer dan 50.000.000 flessen per jaar worden verscheept. Ondertussen heeft De Kuyper acht andere merken onderzich waardoor zij ook deze expertise kunnen gebruiken in hun eigen producten. Begonnen in 1695 te Horst, tegenwoordig gevestigd in Schiedam is die Nederlandse bedrijf wereldwijd bekend met zijn Likeuren, Jenevers, Elixers en Bitters.

De Likeuren van De Kuyper zijn op verschillende manieren te gebruiken, zo is het mogelijk om ze gewoon puur of on the rocks te drinken maar er zijn natuurlijk veel heerlijke creaties mee te maken, denk aan een klassieker de " Margarita " gemaakt met de Triple Sec Likeur of een iets exotischere de " Grasshopper " gemaakt met Creme de Menthe en Creme de Cacao Wit en Cream. Voor deze heerlijke cocktails hebben wij natuurlijk ook mooie bijpassende cocktailglazen op onze webshop staan, maar ook de shakers en muddlers ontbreken natuurlijk niet.