Licor De Ron Malecon 9 Years

70 cl

Licor De Ron Malecon 9 Years

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 35 %
Kleur Amber
Land Panama
Merk Malecon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Licor De Ron Malecon 9 Years is een Rum likeur met een heerlijke vanille notitie. De Malecon rum likeur heeft kruidige noten met hinten van karamel. Het is een echte multi-layerd likeur met een dominerende honing notitie die niet opdringerig aanvoelt.

De Malecon Licor de Ron is gebaseerd op een donkere rum welke voor 9 jaar is opgeslagen op eiken houten vaten, hierdoor komt hij aan zijn roodachtige gouden amber kleur en is op smaak gebracht met speciaal geselecteerde ingrediëten. Aan deze rum likeur is geen kleurstof toegevoegd!