Licor 43

Waardering:
95% of 100
€ 15,95

Direct leverbaar !

Licor 43 is de nummer 1 onder de likeuren, enorm vol vanille. Voluit: Cuarenta Y Tres.

Naast vanille zitten er nog 42 andere ingrediënten in het heerlijke drankje, vandaar ook de naam Licor 43 wat dus een verwijzing is naar de complexe en welgebalanceerde inhoud. Alle gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk en bestaan uit onder andere verschillende fruitsappen en extracten van aromatische planten.

Voordat de likeur gebotteld wordt gaat deze mix van ingrediënten eerst voor een periode van 12 maanden een rijpproces door wat gebeurt op vaten. Zo komen de mooie aromatische smaken vrij en kunnen die goed met elkaar mengen.

Het resultaat is een heerlijke likeur die een enorme smaakexplosie teweeg brengt, bij opening van de fles stromen de wonderbaarlijke aroma’s de kamer in die uitnodigend vragen om geproefd te worden. Elke slok is weer een nieuw avontuur waarbij nieuwe smaken ontdekt worden, smaken die wij herkenden; een zachte advocaat smaak met subtiele en aangename tonen van vanille en karamel. Lekker!

Licor 43 is van origine een Spaanse likeur en is daarom ook wel onder de namen Cuarenta Y Tres of Licor Cuarenta Y Tres.

Meer informatie
Merk Licor 43
Land Frankrijk
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 31
Smaak Vanille
Kleur van de drank Geel
Soort likeur Overige
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Licor 43
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.