Lexington Bourbon

70 cl

Lexington Bourbon

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,50
  • Vanaf 6 voor € 46,60 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Lexington
Land Verenigde Staten
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 43 %
Type Bourbon
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Lexington is een Kentucky Bourbon whiskey, de naam komt af van een van de meest succesvollen bolbloed hengsten uit de paardenrace's. Lexington bier een uitstekende bourbon gemaakt van de hoogste kwaliteit van rogge, gemout gerst e mais vermengd met gezuiverd water. Gerijpt op Kentucky's mooiste eiken houten vaten heeft het een diepe aroma van oude eik en een vleugje vanille.

Deze boubon whisky heeft een score gehaald van 95 punten door Tasting Pannel Magazine

Bourdon is een Amerikaanse whisky gemaakt op basis van maïs en is ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten. De meeste bourbon’s worden gemaakt in Kentucky. De naam Bourbon is afkomstig van Bourbon County gelegen in het noordoosten van Kentucky.

Bourbon kan puur gedronken worden, zo of met ijs ( on the rock’s )  maar je kunt het ook mixen met bijvoorbeeld Cola of Ginger Ale. Tegenwoordig zijn cocktails met Bourbon ook veel gezien!