Leopold's Gin

70 cl

Leopold's Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 47,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Citrus Gin, Zoete Gin
Alcohol % 40 %
Merk Leopolds
Herkomst Verenigde Staten
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Leopold ’s Gin is een van de beste Amerikaanse Gin van dit moment. Ze zijn flink gegroeid in relatief korte tijd. Leopold ’s Gin wordt in kleine Batches gemaakt om precies te zijn worden er steeds 50 Gin cases per keer verstuurd. Dus het kan zijn dat de ene fles een klein beetje meer citrus smaken heeft dan de ander. De flessen zijn namelijk allemaal met de hand gebotteld en genummerd. Misschien dat de Amerikanen gewoon harde werkers zijn maar toevallig is dat bij de Brooklyn Gin een andere Amerikaanse Gin, ook alles met de hand gedaan wordt. Ook die is succesvol en het  is een super Premium Gin.

Knap kunstje als je er over nadenkt dat ze al zoveel flessen hebben verkocht daar zitten behoorlijk wat man uren in. Dat resulteert wel weer in succes. Je proeft duidelijk het verschil tussen de kwaliteit van de mens en die van een fabriek. Leopolds is heerlijk in cocktails dankzij de sterke jeneverbessen smaak die het bezit. Tonic ’s als Fentimans en 1724 zijn er heerlijk bij.