Lemon Hart Rhum

70 cl

Lemon Hart Rhum

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
  • Vanaf 6 voor € 19,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Bruine Rum
Merk Lemon Hart
Herkomst Jamaica
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Lemon Hart Rum is een caribische rum van 3 bijzondere eilanden, Jamaica, Trinidad en Guyana. Deze bijzonder volle rum is uitermate geschikt voor cocktails of in de mix. De rum word enkele maanden in ex whisky vaten gerijpt wat door het caribische klimaat uiterst snel gaat. Een rokerige hint zit er dan ook duidelijk in.

Geschiedenis Lemon Hart 
Lehman ("Lemon") Hart's lot in de wereld van de rum begon bijna 50 jaar voor zijn geboorte op 31 oktober 1768 in Penzance, Cornwall, Engeland. Het was 1720, toen zijn grootvader, Abraham Hart, een jonge ondernemende handelaar die in Penzance vestigden uit Duitsland, begon met de invoer en handel in rum afkomstig van verschillende eilanden in het Caribisch gebied. Zo'n 80 jaar later zou Lemon Hart het familiebedrijf doen transformeren door het gaan creëren van een unieke mix van de beste rum en vervolgens de inaugurele benoeming van de Admiraliteit als leverancier van rum naar de Britse Royal Navy te ontvangen.