Legendario Rum Duo in Cadeaukist

€ 44,95

Direct leverbaar !

Deze fraaie Cubaanse Rum mix is samengesteld uit twee heerlijke rum's van het merk Legendario, de Elixer is een heerlijke rum met rijke en zachte smaken waar bij de Blanco een heerlijke rum is die je zo uit de fles kunt drinken, door de hoge kwaliteit van deze rum is mixen niet nodig! Wij bieden u de mogelijkheid dit cadeau direct mooi verpakt te versturen naar de begunstigde, zelfs met een persoonlijke boodschap of een gepersonaliseerde cadeau kist! Het is allemaal mogelijk bij ons! Deze rum heeft een zeer exclusieve smaak die zich duidelijk apart zet van andere rum merken, de aroma’s en de zoetigheid zijn in perfecte balans gebracht door exclusief gebruik te maken van top ingrediënten. Kortom, een heerlijk rumcadeau om te krijgen!

Kaartje:

Geef met dit cadeau nog een persoonlijke boodschap mee in de vorm van een kaartje, voer uw boodschap in en wij printen deze op een kaartje en voegen deze toe bij uw bestelling. De kaart wordt bovenin de doos geplaatst zodat bij opening de kaart direct zichtbaar is voor de geadresseerde.

Enkele voorbeelden van mee gestuurde teksten zijn:

  • Nog bedankt voor de hulp met onze verhuizing.
  • Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs, geniet er van!
  • Veel succes aan de andere kant, we bellen nog!

Cadeaukisten:

Wilt u het cadeau persoonlijk maken? Dit kan door gebruik te maken van ons aanbod houten cadeaukisten met speciaal bedrukte teksten op de kist. Wilt u bijvoorbeeld iemand Bedanken voor zijn of haar hulp dan kiest u natuurlijk voor de kist “ Bedankt “ of wat denkt u van “ Proost “. Door deze boodschap op de kist brengt u niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens een persoonlijk cadeau. 

Wij hebben verschillende teksten voor op de kisten, wenst u in een grote oplage een speciale tekst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Voor grote aantallen kunnen wij een offerte op maat uitbrengen en kunnen uw logo, bedrijfsnaam of slogan op onze kisten laten bedrukken, de levertijd zal uiteraard toenemen. Deze bijzondere optie bieden wij al aan vanaf 50 kisten.

Meer informatie
Merk Legendario
Inhoud 140 cl
Alcoholpercentage 34 %
Leeftijd Niet Vermeld
Land Cuba
Kleur rum Witte Rum
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Legendario Rum Duo in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.