Legendario Carta Blanca

70 cl

Legendario Carta Blanca

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Witte Rum
Merk Legendario
Herkomst Cuba
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Legendario Ron Carta Blanca Superior heeft een speciale smaak en aroma dankzij de 40% alcohol. Het wordt aanbevolen om het te proeven met cocktails omdat sommige stoffen gecombineerd voor een heerlijke frisheid zorgen.
Om de rum te zuiveren gebruiken ze een traditioneel systeem met kwartszand filters en actieve kool. Vervolgens wordt het proces zes maanden opnieuw met water gedemineraliseerd tot het een zuivere vorm krijgt. Vervolgens wordt de rum voor een korte periode in Amerikaanse eiken vaten gerijpt tot het de perfecte kalibratie resulteert die de rum compleet maakt.
De kwaliteit van deze rum is uitgegroeid tot een witte parel in het Caribisch gebied.