Legendario Anejo Blanco

70 cl

Legendario Anejo Blanco

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 40 %
Soort Witte Rum
Merk Legendario
Herkomst Cuba
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Legendario Anejo Blanco, Een vergrijzende rum bijna onveranderd na de fusie met de donkere rum dus zonder verlies van zijn eigenschappen. 
Gemaakt van exquise mengsels van suikers, alcoholen en oliën, matige rust en een zorgvuldig proces. Legendarische Ron Añejo Blanco is een van de weinige goed bewaarde rums die veroudering bereiken, een transparante kleur met een lichte oranje tint en smaak die onze lijn van rum houdt, de smaak van de natuur.