Legend Of Kremlin Russian Vodka

70 cl

Legend Of Kremlin Russian Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 38,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Legend of Kremlin
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Legend of Kremlin is een Russische premium vodka. Het creëren van deze vodka is een uiterst delicaat en een eeuwen-aangescherpt proces. Een proces die constant testen ondergaat om ervoor te zorgen dat er geen onzuiverheden worden achtergelaten. De Legend of Kremlin eist de hoogste kwaliteit. Elke fase van het proces is gebaseerd op de expertise van de Russische master distiller die zich aan het recept houdt dat al eeuwenlang geheim wordt gehouden. De Legend Of Kremlin wordt gemaakt in koperen vaten en ondergaat een vijfdelige destillatieproces met behulp van de hoogste kwaliteit filters die gemaakt zijn van marmer, zilver en platina. Het eindresultaat is deze subtiele vodka en bevat heldere notities van peperige aroma’s. De vodka heeft een droge middel-full body met een zoete en kruidige afdronk. 

Deze fles word zonder doos geleverd.