Leffe Divers Trio in Cadeaukist

€ 26,95

Direct leverbaar !

Een mooie kist met 3 grote flessen van 75cl  ( Leffe blond + Royale+ Dubbel ) dit is een kist wat men de echte bierliefhebber kan trakteren op een echt biercadeau. Het degelijke mekt Leffe uit Belgie brengt 2 robuste lichte bieren en 1 donker rijk bier ( dubbel ) hierdoor is het een bierpakket geworden met diverse smaken en zal menig bierliefhebber zeker doen verassen. 

Leffe Blond is een blonde Abdijbier.Met een Alcoholpercentage van 6,6 % heeft deze Blonde Leffe een heerlijke zachte fruitige smaak.

Leffe Royale is een speciaalbier uit Belgie van hoge gisting op basis van drie verschillende soorten hop. Het speciale brouwproces bied dat er een perfect evenwichwordt geboden tussen zoet en bitter. Deze unieke tripel is dan ook een speciaalbier die bij iedere tripel liefhebber in de smaak zal vallen.

Leffe Dubbel is een Bruine Abdijbier, Het heeft een Alcoholgehalte van 6,5 % en een heerlijke volle, licht zoete smaak van vanille.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

De abdij van Leffe werd in 1152 gesticht door de Norbertijnen van Floreffe. In 1240 verwierven de monniken de brouwerij van Saint-Médart, aan de overkant van de Maas, en brachten haar over naar de abdij zelf. In 1466 verloor de abdij het eigendomsrecht op de brouwerij, de brouwerij werd verpacht waarbij de abt nog wel de hoofdverantwoordelijke bleef totdat de abdij op last van de Franse Republiek opgeheven werd in 1796. Delen van de abdij werden verkocht en de brouwerij kwam in handen van Joseph Georges en Alexandre Fissiaux. Vanaf 1813 veranderde de abdij veelvuldig van eigenaar. Het brouwen ging nog door tot 1809.

In 1952 kwamen de toenmalig abt van de heropgerichte noodlijdende abdij, Cyriel Nys, brouwerij Lootvoet uit Overijse tot een overeenkomst om abdijbier met de naam Leffe te gaan brouwen in de brouwerij van Lootvoet.

In 1954 al werd Brouwerij Artois hoofdaandeelhouder van Lootvoet. De productie werd in 1977 overgeheveld naar Brouwerij Grade in Mont-Saint-Guibert, tot de sluiting in 1996. Tegenwoordig wordt Leffe gebrouwen bij de brouwerij van Stella Artois in Leuven.

 

Meer informatie
Locatie C2
Merk Leffe
Inhoud 225 cl
Alcoholpercentage 7 %
Land Frankrijk
Type cadeau 3 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leffe Divers Trio in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.