Leffe Bierbokaal + logo in voet

25 cl

Leffe Bierbokaal + logo in voet

25 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 5,95

Special Price € 4,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud glas 25 cl
Soort Glas Abdijbier Glas, Bierbokaal, Bierglas
Merk Leffe
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Het nieuwe glas van Leffe met een inhoud van 25cl op de maatstreep met op de voorkant van het glas het bekende Leffe logo gedrukt in kleur. De steel van dit nieuwe glas is verrijkt met een relief van de Leffe abdij. Voel de geschiedenis van Leffe, en neem je het glas vast op de hoogte van het relief dan voorkom je dat het bier opwarmt door de warmte van je hand. Het glas heeft een hoogte van 18 cm.

Film van het glas: