Leffe Aperitief Cadeaubox + Glazen

132 cl

Leffe Aperitief Cadeaubox + Glazen

132 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,50
Excl. € 0,40 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 132 cl
Land Belgie
Brouwerij Leffe
Type Bier Abdij, Blond, Bruin / Dubbel, Fruit, Tripel
Alcohol % 9,0 %
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Leffe Aperitief Cadeaubox is een mooi geschenk om samen van te genieten, het aperitief is het ideale moment om samen van een leffe te genieten en met dit cadeau gaat dat dus zeker lukken. De inhoud van het pakket bestaat uit vier verschillende leffe bieren en twee leffe bokalen van 33cl.

Bieren in het pakket:

  • Leffe Blond
  • Leffe Bruin / Dubbel
  • Leffe Tripel
  • Leffe Rituel 9

Leffe Blonde is een blond Abdijbier met een heerlijke zachte fruitige smaak.

Leffe Bruine is een bruin Abdijbier en heeft een heerlijke volle, licht zoete smaak van vanille.

Leffe Tripel is een straf Abdijbier met een alcoholgehalte van 8,5 % heeft deze Leffe een volle smaak met een citroenachtige afdronk.

Leffe Rituel 9 is een mooi Abdijbier met een prachtige koperen kleur en een heerlijke fruitige, kruidige en bittere smaak.

Geschiedenis:

Leffe is een Abdij gelegen in de Belgische Ardennen die is opgericht in 1152, bijna 100 jaar later zijn de bewoners van de abdij pas bier gaan brouwen ( 1240 ). Dit deden zij om een gezonde drank te maken omdat er in deze periode veel ziekten heerste waar veel mensen aan overleden. Door het brouwproces en het koken van het water wat hier voor gebruikt werd, werden de ziektekiemen gedood.

Tijdens de Franse Revolutie werd de brouwerij bij de abdij gesloten en leken het slechts herinneringen. Tot de abdij in 1929 heropgericht werd en zij in 1952 besloten om de brouwtraditie weer voort te gaan zetten op basis van de goedbewaarde receptuur van Leffe. Tegenwoordig heeft AB-InBev het brouwen van het bier overgenomen, wel stelt het zich tot taak de traditie van het Leffe bier te behouden!