Lark Single Malt Cask Strength 58%

50 cl

Lark Single Malt Cask Strength 58%

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 119,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie ton1
Merken Lark
Land Tasmanie
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 50 cl
Alcohol % 58 %
Type Single Malt
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Lark Single Cask Malt 58% is een Tasmaanse whisky en is uniek in karakter en stijl. Deze Single Cask Malt is volledig met de hand gemaakt en heeft 8 jaar in kleine vaten gerijpt. 

De Cask Strength whisky is ook de meest bekroonde whisky van Lark:

2011 World of Whisky: Master Trophy
2011 International Whisky Competitie: Gold Medal Whisky van het Jaar

Geschiedenis Lark
Lark Distillery is een familiebedrijf dat is opgericht door Bill Lark in 1839. Lark Distillery produceert Single Malt whisky op een unieke wijze in karakter en stijl, vervaardigd in kleine series bestaande uit pure Tasmaanse ingrediënten. Lyn en Kristy Lark, vrouw en dochter van Bill, hebben een grote rol gespeeld in de groei van het bedrijf. Kristy was hoofd distilleerder en ze was één van ’s werelds jongste vrouwelijke distillateurs. 

Tot op heden is de Lark Distillery één van de grootste distilleerderijen van Australische bodem en staat bekend om de productie met behulp van traditionele methodes.