Laphroaig Select Cask

70 cl

Laphroaig Select Cask

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 26,50

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Laphroaig
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Single Malt
Streek Islay
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Laphroaig Select Cask is een Islay Malt geselecteerd uit de beste whisky vaten om de meest perfecte smaak te crieeren. Een bijzondere en rijke whisky met heel veel turf smaken en uitgeballanceerde smaak. De zachte zoete toon die de whisky draagt maakt hem makkelijker te drinken en smaak tevens naar meer. 

Geschiedenis Laphroaig 
Niemand kent de volledige geschiedenis van Laphroaig omdat er zoveel kapot van is gegaan in het verleden. Het is duidelijk dat de Ieren hier destilleerde voor vele jaren en dat de lokale bevolking de vaardigheden oppakte toen ze vertrokken, maar omdat het illegaal was, werden de kleine foto's op de boerderijen zelden besproken - slechts een knikje en een knipoog in de goede richting!

Wat we wel al weten, is dat de Johnston's de landbouw hier begon rond 1800, en dat kort na Messers Charles en Willie Doig werd gevraagd om wat 'werk aan een distilleerderij' bij Laphroaig te doen. In 1815 Laphroaig had zijn reputatie verspreid en de belasting man werd achterdochtig, zodat Johnston & Johnston en de legende van Laphroaig officieel werden opgericht.