Laphroaig 23 Years 1991 Vintage 52.6%

70 cl

Laphroaig 23 Years 1991 Vintage 52.6%

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 349,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Laphroaig
Land Schotland
Leeftijd 23
Inhoud 70 cl
Alcohol % 53 %
Type Single Malt
Streek Islay
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De Laphroaig 23 Years 1991 is een uiterst zachte zeer vol geturfde malt met een leeftijd van 23 jaar !! Een sublieme whisky met een finish op ex sherry vaten wat de whisky een honing en noot achtige touch meegeeft.

Geschiedenis Laphroaig 
Niemand kent de volledige geschiedenis van Laphroaig omdat er zoveel kapot van is gegaan in het verleden. Het is duidelijk dat de Ieren hier destilleerde voor vele jaren en dat de lokale bevolking de vaardigheden oppakte toen ze vertrokken, maar omdat het illegaal was, werden de kleine foto's op de boerderijen zelden besproken - slechts een knikje en een knipoog in de goede richting!

Wat we wel al weten, is dat de Johnston's de landbouw hier begon rond 1800, en dat kort na Messers Charles en Willie Doig werd gevraagd om wat 'werk aan een distilleerderij' bij Laphroaig te doen. In 1815 Laphroaig had zijn reputatie verspreid en de belasting man werd achterdochtig, zodat Johnston & Johnston en de legende van Laphroaig officieel werden opgericht.