Lantenhammer Holzfass Obstbrand Mini

5 cl

Lantenhammer Holzfass Obstbrand Mini

5 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,75
  • Vanaf 6 voor € 4,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 5 cl
Categorie Mini Flesjes
Verpakking Glas
Type Likeur
Alcohol % 40 %
Land Duitsland
Merk Lantenhammer
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

De bijzondere fruitbrandewijn Lantenhammer Holzfass Obstbrand mini word voornamelijk gedestilleerd uit peren en appels. Elke vrucht komt uit de gecontroleerde groeiende natuur en wordt met de hand geplukt. Na destillatie, kan de edele vruchten brandewijn oplopen tot twee jaar in volwassen eiken vaten. Ongeveer 6 maanden van dit lange rijpings tijd word besteed door Brandy in Limousin eikenhouten vaten genoemd, die verantwoordelijk is voor de intense kleuren en het licht rokerige aroma van eik. Deze lekkernij is geschikt als een geschenk. Het is een ideale aanvulling op elke huis bar en vormt een interessant alternatief voor de traditionele brandewijn.