Langley's no.8 Gin

70 cl

Langley's no.8 Gin

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 32,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 42 %
Merk Langleys
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

In Langley No.8 komen door het alcoholpercentage van 41.7% alle smaken precies op de juiste manier naar boven. Hij kan eigenlijk met elke tonic goed gemixt worden, bijvoorbeeld indian tonic of een ledger's tonic. Omdat het zo'n veelzijdige gin is, is hij ook perfect in een cocktail met vermout. Onbekend is welke ingrediënten er precies gebruikt zijn, eigenlijk is dit ook niet belangrijk als er zo'n geweldig product als Langley's als eindresultaat uitkomt. Gewoon genieten dus!