Lamb’s Spiced

70 cl

Lamb’s Spiced

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 16,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Leeftijd Niet Vermeld
Alcohol % 30 %
Soort Spiced Rum
Merk Lamb's
Herkomst Overige / Onbekend
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een premium spiced kwaliteits rum met een zachte en heldere smaak die zich duidelijk apart zet van de concurrenten. Lamb’s Navy is een rum afkomstig van het huis Alfred Lamb, een huis dat al sinds 1849 rum produceert en waar men ook zeker verstand heeft van wat wel en wat niet te doen.

De spiced rum is een blend van maar liefst 18 premium rum die allen uit het Caribische gebied komen, het resultaat is een complexe en zachte rum die internationaal erkend wordt als een kwaliteitsproduct!