La Trappe Duo Mix in Cadeaukist

150 cl

La Trappe Duo Mix in Cadeaukist

150 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,99
  • Vanaf 6 voor € 18,65 per stuk

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 150 cl
Alcohol % 7 %
Soort 2 Vaks
Land Nederland
Merk La Trappe
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bier kist met 2 bijzondere Nederlandse speciaalbieren van niveau !! Deze fijne bieren zijn door ons team speciaal geselecteerd en in aanmerking gekomen om samen te stellen als geschenk op onze website. Een mooie houten kist met 2 bijzondere flessen van het Nederlandse La trappe trappisten bier zal bij menig bierliefhebber in de smaak vallen. Een pakket voor de diverse bier drinker/genieter.

* 1 x 75cl La Trappe Blond

* 1 x 75 cl La Trappe Quadrupel

La trappe Quadrupel. Het bier La Trappe heeft een mooi amber kleurtje met een warme, intens licht zoete smaak. Dit zware bier heeft maar liefst een alcoholpercentage van 10 % per volume.

La Trappe Tripel is een tripel met een fruitige en bitter zoete smaak met een hoppige aroma. Dit tripel biertje heeft een alcoholpercentage van 8 % per volume.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

De bewoners van het klooster leefden oorspronkelijk van de landbouw en veeteelt, maar omdat de originele inkomstenbronnen niet meer voldeden door de snelle groei van het kloostergemeenschap, werd er naar een alternatief gezocht. Omdat één van de paters de zoon van een Duitse bierbrouwer was en het vak bij zijn vader had geleerd, werd in 1884 besloten om te beginnen met de productie van bier. Sindsdien was het brouwen van bier het dagelijks werk van een aantal Trappisten. 

Hoewel de directe betrokkenheid van de Trappisten bij het brouwproces in de loop der tijd is afgenomen en steeds meer personeel van buiten werd aangetrokken, is de brouwerij eigendom van de abdij gebleven. De brouwerij maakte oorspronkelijk ondergistend bier en wist daarmee in de regio een groot marktaandeel te verwerven, o.a. door middel van een aantal eigen cafés. Bovendien werd bier gebrouwen in opdracht van anderen, onder meer voor supermarktketen Spar. Het merk La Trappe werd in 1958 geïntroduceerd. Dit bovengistende bier werd aanvankelijk in zeer kleine hoeveelheden gemaakt.