La Trappe Duo Mix in Cadeaukist

€ 18,99

Direct leverbaar !

Een bier kist met 2 bijzondere Nederlandse speciaalbieren van niveau !! Deze fijne bieren zijn door ons team speciaal geselecteerd en in aanmerking gekomen om samen te stellen als geschenk op onze website. Een mooie houten kist met 2 bijzondere flessen van het Nederlandse La trappe trappisten bier zal bij menig bierliefhebber in de smaak vallen. Een pakket voor de diverse bier drinker/genieter.

* 1 x 75cl La Trappe Blond

* 1 x 75 cl La Trappe Quadrupel

La trappe Quadrupel. Het bier La Trappe heeft een mooi amber kleurtje met een warme, intens licht zoete smaak. Dit zware bier heeft maar liefst een alcoholpercentage van 10 % per volume.

La Trappe Tripel is een tripel met een fruitige en bitter zoete smaak met een hoppige aroma. Dit tripel biertje heeft een alcoholpercentage van 8 % per volume.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

De bewoners van het klooster leefden oorspronkelijk van de landbouw en veeteelt, maar omdat de originele inkomstenbronnen niet meer voldeden door de snelle groei van het kloostergemeenschap, werd er naar een alternatief gezocht. Omdat één van de paters de zoon van een Duitse bierbrouwer was en het vak bij zijn vader had geleerd, werd in 1884 besloten om te beginnen met de productie van bier. Sindsdien was het brouwen van bier het dagelijks werk van een aantal Trappisten. 

Hoewel de directe betrokkenheid van de Trappisten bij het brouwproces in de loop der tijd is afgenomen en steeds meer personeel van buiten werd aangetrokken, is de brouwerij eigendom van de abdij gebleven. De brouwerij maakte oorspronkelijk ondergistend bier en wist daarmee in de regio een groot marktaandeel te verwerven, o.a. door middel van een aantal eigen cafés. Bovendien werd bier gebrouwen in opdracht van anderen, onder meer voor supermarktketen Spar. Het merk La Trappe werd in 1958 geïntroduceerd. Dit bovengistende bier werd aanvankelijk in zeer kleine hoeveelheden gemaakt.

Meer informatie
Merk La Trappe
Inhoud 150 cl
Alcoholpercentage 7 %
Land Frankrijk
Type cadeau 2 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:La Trappe Duo Mix in Cadeaukist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.