La Trappe Cadeaukist Trio

€ 25,95

Direct leverbaar !

Een mooie houten kist met 3 bijzondere flessen La trappe trappisten bier.

  • 1 x 75cl La Trappe Blond
  • 1 x 75cl La Trappe Dubbel
  • 1 x 75cl La Trappe Tripel

La Trappe Blond is een sprankelende goudblonde bier met een aromatische, fruitige en frisse geur. De smaak is licht moutig en licht zoet. Het heeft een zachte bitterheid met een vriendelijke afdronk.

La Trappe dubbel heeft een diepe, bruine kleur en een mooie, beige schuim. Door het gebruik van karamelmout ontstaat een zacht aromatisch, karamelachtige karakter.

La Trappe Tripel kenmerkt zijn geur met licht moutig en esterig. Ondanks de volle, rijke smaak heeft dit eigenzinnige bier een licht droge afdronk met fijne bitterheid.

Dit speciaalbier pakket word zoals op de foto ingepakt in houten kist met houtwol, hierna word het geschenk afgedekt met folie zodat het geschenk direct aan de begunstigde overhandigd kan worden. Het totaal plaatje is netjes en heeft u geen handelingen meer aan.

De bewoners van het klooster leefden oorspronkelijk van de landbouw en veeteelt, maar omdat de originele inkomstenbronnen niet meer voldeden door de snelle groei van het kloostergemeenschap, werd er naar een alternatief gezocht. Omdat één van de paters de zoon van een Duitse bierbrouwer was en het vak bij zijn vader had geleerd, werd in 1884 besloten om te beginnen met de productie van bier. Sindsdien was het brouwen van bier het dagelijks werk van een aantal Trappisten. 

Hoewel de directe betrokkenheid van de Trappisten bij het brouwproces in de loop der tijd is afgenomen en steeds meer personeel van buiten werd aangetrokken, is de brouwerij eigendom van de abdij gebleven. De brouwerij maakte oorspronkelijk ondergistend bier en wist daarmee in de regio een groot marktaandeel te verwerven, o.a. door middel van een aantal eigen cafés. Bovendien werd bier gebrouwen in opdracht van anderen, onder meer voor supermarktketen Spar. Het merk La Trappe werd in 1958 geïntroduceerd. Dit bovengistende bier werd aanvankelijk in zeer kleine hoeveelheden gemaakt.Meer informatie
Merk La Trappe
Inhoud 225 cl
Alcoholpercentage 7 %
Land Frankrijk
Type cadeau 3 Vaks
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:La Trappe Cadeaukist Trio
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.