Chouffe Nice

33 cl

Chouffe Nice

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,19
Excl. € 0,10 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Achouffe
Type Bier Bruin / Dubbel, Kerst
Alcohol % 10,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

N'Ice Chouffe gebrouwen door de brouwers van Achouffe is een sterk bruin bier speciaal gemaakt voor de wintermaanden. N'Ice Chouffe is gekruid en heeft een lichte hopsmaak. N’Ice Chouffe is ongefilterd en hergist dus op de fles. Dit bier is uitermaten geschikt bij gerechten met wild, lam, zalm, oesters en mosselen maar ook voor een bijgerecht als Roquefort kazen.

"N’Ice CHOUFFE is seizoensbier en beschikbaar van half oktober tot half april. "

 

Geschiedenis:

De brouwerij van van Achouffe kent heeft relatief korte geschiedenis, een biermerk wat overal bekend is maar zeker nog jong is is toch wel opmerkelijk te noemen. eind jaren 70 besloten twee broers hun eigen bier te gaan maken in hun eign brouwerij, met het weinige geld wat zij hadden begon de Chouffe story midden in het groene hart van de Belgische Ardennen.

Op 27 augustus 1982 heeft La Chouffe zijn eerste brouwsel klaar, 49 liter bier uit hobby gebrouwen. Wat voor de stichters begon als hobby breide al snel uit zo dat ook andere familie leden konden gaan helpen bij het brouwen van bier. Nu een aantal jaren later zijn zij te koop in meer dan 40 landen wereldwijd, ze hebben vele prijzen gewonnen met hun speciale bieren en zijn dus zeker niet klein meer te noemen.

Aan het einde van 2006 besloten de oprichters dat het tijd was voor de volgende stap, samen met Duvel moortgat hebben ze het potentieel van de brouwerij verder door ontwikkeld, zowel de brouwerij als de omgeving is aangepakt en de bieren zijn naar alle hoeken van de wereld verscheept.

Iets waar zowel de kabouters als het team van Achouffe trots op mogen zijn!