Kwak Cadeau Pakket

125 cl

Kwak Cadeau Pakket

125 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95
Excl. € 0,40 statiegeld
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 125 cl
Alcohol % 8 %
Soort Box
Land België
Merk Koningshoeven
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dit mooie exclusieve cadeau met vier flesjes Kwak bieren en twee typische kwak glazen in stevige houten houder verpakt in een houten kist is een echte eyecatcher. Dit Amber bier van Kwak Pauwel wordt gebrouwen bij de brouwerij Bosteels. Dit bier wodt gebrouwen met kandij waardoor het een moutig aroma krijgt, de smaak is fruitig en licht zoet. Dit bier is een bier van hogegisting.

Geschiedenis:

Dit bier kent een lange geschiedenis, al in de tijd van Napoleon brouwde Pauwel Kwak dit koetsiersbier in zijn herberd, omdat koetsiers niet weg mochten van hun koets liet hij een speciaal glas maken met een bolle onderkant welke in een houten houder kon hangen welke aan de koets bevestigd kon worden. Door de vergrote bolle onderkant kon het glas niet omvallen tijdens de rit en bleeft dus altijd rechtop hangen. Dit glas heef dan ook als bijnaam, koetsiersglas. De naam kwak is niet de werkelijke achternaam van de brouwer, door zijn opvallende postuur werd hij Kwak genoemd.

Sommige mensen beweren dat de naam Kwak komt van de vorm van het glas. Als de laatste slok bier onvoorzichtig uit het speciale glas wordt gedronken zou het geluid "kwak" hoorbaar zijn en de inhoud van de bol zou over je kleding gulpen.