Kultu Black Gin Skul

70 cl

Kultu Black Gin Skul

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Soort Overig
Alcohol % 38 %
Merk Kultu
Herkomst Mexico
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kultu Black Gin in een opvallende skull en in een gelimiteerde oplage van maar 1990 flessen. De schedels staan symbool voor het leven, wijsheid en rebellie wat ooit begon in Mexico. Hier beoefende de inwoners een ritueel om de dood te eren tegenwoordig staat deze dag bekend als " Dia de los Muertos " of wel de dag van de doden. De schedels stonden symbool voor de dood en de wedergeboorte. Deze traditie staat nu op de UNESCO lijst van wereld erf goed.

In deze skull van Kultu zit een heerlijke gin, zeer gelimiteerd en om dit te waarborgen heeft elke fles een eigen nummer op het etiket staan. Deze met de hand geschilderde fles is dus niet alleen gelimiteerd uitgegeven maar elke fles is uniek.