Kopke Tawny Magnum in kist

€ 37,95

Direct leverbaar !

Kopke Ruby heeft een heerlijke smaak van noten en rozijnen. De Port heeft een fijne zoete geur en ruikt ook naar rozijnen. Vaak word de Tawny gedronken bij nagerechten en/of chocolade. Al met al is het een heerlijke droge Port.

Geschiedenis Kopke

Het huis Kopke werd opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven.

Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.

Meer informatie
Merk Kopke
Inhoud 150 cl
Alcoholpercentage 10 %
Land Frankrijk
Soort port Tawny
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kopke Tawny Magnum in kist
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.