Kopke Tasting Box 6X mini's

30 cl

Kopke Tasting Box 6X mini's

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,99
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Alcohol % Mix
Land Frankrijk
Merk Chablis
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zeer mooie cadeau box met 6 mini flesjes port van 5cl inhoud per stuk, om te proberen of om cadeau te doen. In de doos vindt u de volgende soorten port.

Fine White is een witte port gemaakt van diverse druivenrassen en is zeer plezierig om te drinken. De smaak is zoet met een fijndroge toets.

Fine Tawny is een zachtzoete rode port met een zeer fijne geur en smaak met tonen van onder meer gedroogd fruit.

10 Years is een volle robuuste port welke gemaakt is van diverse jaren port waarvan de jongste port minimaal 10 jaar oud is.

Old Reserve heeft een antrekkelijke gouden kleur en grote aromatische rijkom in zich, de fluwelen smaak is elegant.

Late Bottle Vintage 2004 staat aan de top voor wat betreft de porthiërarchie. Deze zijn goed bewaard en behoren tot de oudste wijnen van de wereld, na twee jaar houtrijping worden ze gebotteld waarna ze nog tientallen jaren rijpen op de fles.


Geschiedenis:

Opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.