Kopke Kist 100 Years

€ 109,95

Direct leverbaar !

Een zeer mooi set van Kopke port die geleverd wordt in een prachtige, houten kist. De kwartflesjes zijn met de hand geverfd en bevatten de echte sweer van kopke port. Dit set bevat de volgende flessen met een inhoud van 20cl per fles

  • 10 jaar oude port
  • 20 jaar oude port
  • 30 jaar oude port
  • 40 jaar oude port

Het ultieme geschenk voor de port liefhebber! Een totale leeftijd van 100 Jaar.

Tawny Port is een port die gemiddeld 10 jaar gerijpt wordt op houden vaten waardoor de port een mooie bruine-tawny kleur krijgt. De port heeft aroma's van specerijen, gedroogd fruit en honing tinten. De smaak is zacht, mooi rond met tinten van amandelen en gedroogd fruit. De leeftijds 8 years, 10 years, 20 years, 30 years , ofover 40 years old aanduiding geeft aan wat de gemiddelde leeftijd is van de verschillende gebruikte wijnen.

Geschiedenis:

Opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.

Meer informatie
Merk Kopke
Inhoud 80 cl
Alcoholpercentage 20 %
Land Frankrijk
Type cadeau Box
Type wijn Port
Type druif Barbera
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kopke Kist 100 Years
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.