Kopke Kist 100 Years

80 cl

Kopke Kist 100 Years

80 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 80 cl
Alcohol % 20 %
Soort Box
Land Frankrijk
Merk Kopke
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een zeer mooi set van Kopke port die geleverd wordt in een prachtige, houten kist. De kwartflesjes zijn met de hand geverfd en bevatten de echte sweer van kopke port. Dit set bevat de volgende flessen met een inhoud van 20cl per fles

  • 10 jaar oude port
  • 20 jaar oude port
  • 30 jaar oude port
  • 40 jaar oude port

Het ultieme geschenk voor de port liefhebber! Een totale leeftijd van 100 Jaar.

Tawny Port is een port die gemiddeld 10 jaar gerijpt wordt op houden vaten waardoor de port een mooie bruine-tawny kleur krijgt. De port heeft aroma's van specerijen, gedroogd fruit en honing tinten. De smaak is zacht, mooi rond met tinten van amandelen en gedroogd fruit. De leeftijds 8 years, 10 years, 20 years, 30 years , ofover 40 years old aanduiding geeft aan wat de gemiddelde leeftijd is van de verschillende gebruikte wijnen.

Geschiedenis:

Opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.