Kopke & Croft Rose in Kist

125 cl

Kopke & Croft Rose in Kist

125 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 28,95

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 125 cl
Alcohol % 20 %
Soort 2 Vaks
Type Rosé
Land Portugal
Merk Kopke
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Croft Pink is een heerlijke volle rosé port met duidelijke fruit-tonen. Een bijzonder en zeer moderne port van Croft met een inhoud van 75cl.

Kopke Rose Port is een elegant rose met unieke toetsen van bessen en kersen. Een mooi kunstwerk van Kopke met een inhoud van 50cl.

Geef dit unieke duo flessen cadeau aan een Port Rose liefhebber. Mooi om cadeau te geven aan uw ouder(s), Collega's, vrienden of uw geliefde!

 Een uniek port cadeau die we verzenden in een blanco kist. Deze kist is gevuld met houtwol om de fles te beschermen maar ook voor een mooie uitstraling.  Daarna wordt deze in folie gewikkeld zo dat de ontvanger direct kan zien wat voor mooi cadeau zij ontvangen.

Deze houten kist kunnen we nog personaliseren door er Gefeliciteerd, Proost, Succes, Bedankt of Verassing op te zetten aan de zijkant van de kist, deze afwerking maakt het nog specialer!

Wilt u er nog een persoonlijke boodschap bij voegen dan kunt u dit doen door middel van een kaartje aan het cadeau toe te voegen, hier kunt u uw eigen persoonlijke boodschap op zetten waardoor het cadeau nog persoonlijker wordt.