Kopke Colheita 1999 XL

€ 57,50

Direct leverbaar !

 Deze uitvoering van de Kopke Colheita 1999 zit in een mooie houten kist met een glasplaatje aan de voorkant. Aan de bovenkant zit een houten handvat. Kopke Colheita 1999 is een heerlijke port die voor een periode van minimaal 7 jaar heeft mogen rijpen in de vaten van Kopke, deze mooie licht bruine met oranje tinten gekleurde Port is een vol frissen en rijke port, aroma's van gedroogd fruit, noten, rozijntjes en kruiden verwennen de neus. Smaken van gekonfijte vruchten en rozijnen verwennen de papillen in de mond. Alle gebruikte port is afkomstig van 1 enkel jaar, in dit geval 1999 en is van hoge klasse zo als we gewend zijn van Kopke

Bewaren en serveren: Na openen kunt u deze port maximaal 6 weken bewaren. Serveren op 16 à 18 graden

Geschiedenis  Kopke

Het huis Kopke werd opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. 
Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten.  
De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port. 

Meer informatie
Merk Kopke
Land Frankrijk
Inhoud 150 cl
Gewicht 2.7000
Alcoholpercentage in % 20
Soort port Colheita
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kopke Colheita 1999 XL
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.