Kopke Cadeau Luxe

€ 47,50

Direct leverbaar !

Kopke Cadeau Luxe, 2 halve flesjes van 37,5cl per stuk geleverd in een stijlvolle houten kist met schuifdeksel. De flessen zijn met de hand beschilderd. De doos heeft de volgende inhoud:

  • 10 Year Old Port
  • 20 Year Old Port

De leeftijd van 10 of 20 Year geeft aan dat de jongste gebruikte wijn soort 10 of 20 jaar oud is, de rest van de gebruikte wijnen in deze blendt is ouder.

Geschiedenis:

Opgericht in 1638 door Cristiano Köpke en houdt zich sindsdien bezig met de export van wijn en port. Diep doorgedrongen tot de Portugese samenleving is de firma Kopke het oudste bedrijf van buitenlandse oorsprong. Een hevige brand in 1882 verwoestte een groot deel van het verleden en daarom is het moeilijk een algehele geschiedkundige weergave te maken. De huidige directie, eigenaar sinds 1953 heeft zich veel moeite getroost om de goede reputatie van het bedrijf te handhaven. Momenteel worden de ports van Kopke geëxporteerd over de gehele wereld. Naar landen waar faam en kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

De Kopke Port kelders bevinden zich in de "Entreposto de Gaia", waar de meeste Portkelders al sinds eeuwen zijn gevestigd. In deze kelders ligt de port onder de meest gunstige omstandigheden op traditionele houten vaten. De wijn ligt hier door de jaren heen langzaam in stilte te rijpen. Een stilte die alleen verstoord wordt door de vele bezoekers die de kelders komen bekijken en genieten van een overheerlijk glas Kopke Port.

Meer informatie
Merk Kopke
Land Frankrijk
Inhoud 40 cl
Gewicht 2.5000
Alcoholpercentage in % 20
Type cadeau Box
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kopke Cadeau Luxe
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.