Konik's Tail Spelt Wodka

€ 36,95

Direct leverbaar !

Konik’s Tail Vodka wordt geproduceerd in kleine hoeveelheden in overeenstemming met de traditie van de compromisloze Poolse wodka. Het is een traditie van meer dan zeshonderd jaar en handgemaakt !

Een unieke mix van drie granen zorgt dat Konik’s Tail Vodka rijk van smaak is, karaktervol en duidelijk complex van smaak. Het meest bijzondere van deze wodka is het gebruik van Spelt granen, dit graag zorgt er tevens voor dat het een heerlijke complexe smaak krijgt, iets wat je niet proeft in andere wodka’s

Het geheim:

Die zit hem in de granen….

Vroege Wintertarwe, glad, schoon en klassiek!

Oude Spelt, complex, krokant en uitgebalanceerd!

Gouden Rogge,, vol, rijk en onderscheidend!

Kwaliteit:

Elke fles gevuld en geëtiketteerd met de hand en getekend door de meester van de kelder. Om de integriteit van Konik’s Tail te garanderen worden alle granen die binnen komen voorzien van een lotnummer, zodat het graag terug te voeren is naar het veld van de boer en dus de bron van het graan. Het is een kwaliteitscontrole die er voor zorgt dat Konik’s Tail voor super-premium wodka kan maken !

De legende:

De oerbossen van Polen, waar de tijd lijkt stil te staan. Dat is waar de inheemse konik door de bossen galopperen met grote snelheid. De oorspronkelijke Konik is een ongrijpbare geest van het bos, als hij tevoorschijn komt zal er een goede oogst zijn voor het maken van de beste wodk!

Konink:

Konik is een stevig robuust paard, te vegelijken met het oerpaard!

Meer informatie
Merk Konik's Tail
Inhoud 70 cl
Alcoholpercentage 40 %
Land Frankrijk
Smaak Neutraal
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.