Kompaan Bond Genoot No 20

33 cl

Kompaan Bond Genoot No 20

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,39
  • Vanaf 24 voor € 2,29 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Nederland
Brouwerij Kompaan
Type Bier Blond
Alcohol % 5,2 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kompaan Bond Genoot No 20, een stevig gehopt blond bier, volgens de kompanen is het een bier wat zich tussen blond en IPA in zit maar niet zo agresief als een IPA. Wat ons betreft is het een heerlijk blond bier die standvastig gehopt is!

Het verhaal:

Jasper en Jeroen uit Den Haag, twee echte kompanen die geloven in echt leven. Dromen en durven doen is hun motto, zo is ook Kompaan ontstaan en zo hopen zij jullie te inspireren om te genieten van elke dag.

Dus hef het glas en toost op deze dag met het bier van Kompaan !

Gebrouwen uit zuiver water en een selectie van zon en regenovergoten premium hoppen, gerst en tarwe. Bier gebrouwen door vrienden voor vrienden.

In 2013 werd Kompaan bekender en bekender, hierdoor bleef de vraag groeien . Voor het eerst is ook het Kompaan Bierfestival met succes georganiseerd. In 2014 hebben de kameraden een goede tijd achter de rug, de ontwikkeling van seizoenbieren ( 5 stuks ) en een publieksprijs op het Lentebock Festival. Zij verkochten zelfs 800 hectoliter bier wat een verdubbeling was van het jaar daarvoor. Investeren dus !

In 2015 is er een brouwhuis aangeschaft van 30HL en een nieuwe locatie is ook gevonden waar zij zullen gaan brouwen. De nieuwe locatie beslaat 900m2 en 200m2 buitenruimte. Op deze locatie zullen zij niet alleen gaan brouwen maar ook een ruimte reserveren om te kunnen proeven.

Vanaf augustus 2015 zou alles gereed moeten zijn en kunnen zij brouwen en wij proeven op de nieuwe locatie