Kompaan India Pale Lager

€ 2,19

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,10

Kompaan India Pale Lager

Het verhaal:

Jasper en Jeroen uit Den Haag, twee echte kompanen die geloven in echt leven. Dromen en durven doen is hun motto, zo is ook Kompaan ontstaan en zo hopen zij jullie te inspireren om te genieten van elke dag.

Dus hef het glas en toost op deze dag met het bier van Kompaan !

Gebrouwen uit zuiver water en een selectie van zon en regenovergoten premium hoppen, gerst en tarwe. Bier gebrouwen door vrienden voor vrienden.

In 2013 werd Kompaan bekender en bekender, hierdoor bleef de vraag groeien . Voor het eerst is ook het Kompaan Bierfestival met succes georganiseerd. In 2014 hebben de kameraden een goede tijd achter de rug, de ontwikkeling van seizoenbieren ( 5 stuks ) en een publieksprijs op het Lentebock Festival. Zij verkochten zelfs 800 hectoliter bier wat een verdubbeling was van het jaar daarvoor. Investeren dus !

In 2015 is er een brouwhuis aangeschaft van 30HL en een nieuwe locatie is ook gevonden waar zij zullen gaan brouwen. De nieuwe locatie beslaat 900m2 en 200m2 buitenruimte. Op deze locatie zullen zij niet alleen gaan brouwen maar ook een ruimte reserveren om te kunnen proeven.

Vanaf augustus 2015 zou alles gereed moeten zijn en kunnen zij brouwen en wij proeven op de nieuwe locatie

Meer informatie
Locatie D5
Land Nederland
Inhoud 33 cl
Statiegeld € 0,10
Gewicht 0.5000
Alcoholpercentage in % 5
Brouwerij Kompaan
Type bier IPA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kompaan India Pale Lager
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.