King's Ginger

50 cl

King's Ginger

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 23,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 41 %
Smaak Gember
Kleur Bruin
Land Verenigd Koninkrijk
Merk King's Ginger
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een unieke likeur die zijn bekendheid heeft verworven toen King Edward VII aan de macht was, de likeur werd op aanvraag toentertijd gemaakt als warme drank voor wanneer de koning op vroege ochtenden met zijn paarden ging rijden.

Hoewel die vroeger warm werd geserveerd zijn wij zelf meer een voorstander om op kamertemepratuur te drinken, de uitgesproken smaak van gember wordt in balans gebracht door de perfecte, en gladde, afdronk.