Kina L'Aero D'Or Fugit Tempus

70 cl

Kina L'Aero D'Or Fugit Tempus

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 18 %
Land Zwitserland
Merk Oliver Matter AG
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Tempus Fugit Kina L'Aero D'Or is op de neus diep geparfumeerd met veel aroma's de smaak is perfect in balans tussen bitter en zoet. De Tempus Fugit Kina L'Aero D'Or weerspiegelt een 'Alpen-Provence' stijl, deze op witte wijn gebaseerde bitter is gemaakt van de Cortese druif uit de regio Pietmonte. Deze drank heeft een mooie diep gouden kleur met een aroma van kweepeer en fijne marmelade waardoor hij een licht bittere smaak krijgt die een goed uitgebalanceerde zoetige finish heeft.

Het is een heerlijke cocktail om zo te drinkgen maar hij wordt ook veel gebruikt om te mixen als " The 20th Century Cocktail " Hier heb je het volgend voor nodig.

Ingrediënten:

  • 40 ml Premium Gin
  • 15 ml White Crème de Cacao
  • 15 ml Tempus Fugit Kina L'Aero D'Or
  • 30 ml vers geperst citroensap