Kilkenny Irish Beer

33 cl

Kilkenny Irish Beer

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,85
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Ierland
Brouwerij Guinness
Type Bier Overig
Alcohol % 4,3 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kilkenny is een genitrogeneerde Ierse crème bier van de makers van Guinness, die hun oorsprong hebben in Kilkenny, Ierland. Het merk wordt beheerd en geproduceerd door Diageo. Het is verkrijgbaar in flesjes en blikjes. Het wordt gebrouwen in Ierland en zijn erfgoed dateert uit de 14e eeuw.
Kilkenny wordt gebrouwen in de oudste werkende brouwerij in Ierland. Het wordt geserveerd als volgt : volledig gestegen met een hoofd van 3/4 tot 1 laagje schuim. De ingrediënten zijn:. water, gemoute gerst, geroosterde gerstemout, hop en gist. 

 Kilkenny is een bier met wat meer hop afwerking en heeft een genitrogeneerde crème in zich. De naam 'Kilkenny' werd oorspronkelijk gebruikt in de jaren 1980 en 1990 aan een sterkere versie van Smithwick's voor de Europese en Canadese markt als gevolg van moeilijkheden bij uitspraak van het woord 'Smithwick's'. Het verwijst nu naar een soortgelijke maar toch verschillende bier.
Terwijl Ierland de primaire markt is voor Kilkenny, zijn Australië en Canada de twee grootste importeurs van Kilkenny.

Nu nieuw en uiteraard te verkrijgen bij Drankgigant.nl !!