Kilchoman Smokey Bramble

€ 24,95

Direct leverbaar !

Kilchoman Bramen likeur is een heerlijke likeur met de smaak van vers geplukte bramen en honing. Deze heerlijke drank is gemaakt voor een groot deel van bramen en malt whisky en een beetje honing. Een heerlijke drank met een lichte rook notitie wat deze likeur een extra dimensie geeft.

Geschiedenis:

Kilchoman is de eerste distilleerderij die zich gevestigd heeft op Islay in meer dan 124 jaar. De distileerderij werd gebouwd in 2005. Kilchoman is één van de kleinste distilleerderijen van Schotland met een jaarlijkse productie van ongeveer 120.000 liter alcohol. Kilchoman is één van de slechts 6 distilleerderijen die de traditionele vloer mouterijen uitvoeren, maar het belangrijkste verschil is dat de gerst bij Kilchoman zelf wordt geteeld op de boerderij, terwijl andere distilleerderijen gerst kopen uit het hele land.

Antony Wills is de oprichter en managing director van de Kilchoman Distillery Co Ltd. Hij had eerst zijn eigen onafhankelijke single cask bottelings bedrijf voor 8 jaar tot hij met het idee kwam om een boerderij distilleerderij te bouwen. De belangstelling voor malt whisky is flink gegroeid sinds het begin van 1990.

Islay was gekozen vanwege de locatie voor de distilleerderij, vanwege de reputatie wereldwijd van het produceren van topkwaliteit malts en ook omdat Anthony het eiland goed kende omdat hij trouwde in een familie die een landgoed op het eiland hadden ehad voor 60 jaar.Rockside Farm werd gekozen vanwege de ideale gebouwen en omdat de boerderij de beste brouwgerst heeft van het eiland.

Meer informatie
Merk Kilchoman
Inhoud 50 cl
Alcoholpercentage 19 %
Land Frankrijk
Smaak Honing-Whisky
Kleur likeur Paars
Soort likeur Whisky
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kilchoman Smokey Bramble
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.