Kilchoman Smokey Bramble

50 cl

Kilchoman Smokey Bramble

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 19 %
Smaak Honing-Whisky
Kleur Paars
Land Verenigd Koninkrijk
Merk Kilchoman
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kilchoman Bramen likeur is een heerlijke likeur met de smaak van vers geplukte bramen en honing. Deze heerlijke drank is gemaakt voor een groot deel van bramen en malt whisky en een beetje honing. Een heerlijke drank met een lichte rook notitie wat deze likeur een extra dimensie geeft.

Geschiedenis:

Kilchoman is de eerste distilleerderij die zich gevestigd heeft op Islay in meer dan 124 jaar. De distileerderij werd gebouwd in 2005. Kilchoman is één van de kleinste distilleerderijen van Schotland met een jaarlijkse productie van ongeveer 120.000 liter alcohol. Kilchoman is één van de slechts 6 distilleerderijen die de traditionele vloer mouterijen uitvoeren, maar het belangrijkste verschil is dat de gerst bij Kilchoman zelf wordt geteeld op de boerderij, terwijl andere distilleerderijen gerst kopen uit het hele land.

Antony Wills is de oprichter en managing director van de Kilchoman Distillery Co Ltd. Hij had eerst zijn eigen onafhankelijke single cask bottelings bedrijf voor 8 jaar tot hij met het idee kwam om een boerderij distilleerderij te bouwen. De belangstelling voor malt whisky is flink gegroeid sinds het begin van 1990.

Islay was gekozen vanwege de locatie voor de distilleerderij, vanwege de reputatie wereldwijd van het produceren van topkwaliteit malts en ook omdat Anthony het eiland goed kende omdat hij trouwde in een familie die een landgoed op het eiland hadden ehad voor 60 jaar.Rockside Farm werd gekozen vanwege de ideale gebouwen en omdat de boerderij de beste brouwgerst heeft van het eiland.