Kever Genever

50 cl

Kever Genever

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 26,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 35 %
Land Nederland
Soort / Type Oude Jenever
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kever Genever is een Nederlands product gemaakt met liefde en passie, niet gericht om weer een nieuwe Genever te maken maar meer om een betere Genever te maken dan dat er nu al is. Deze Genever is een aromatische mix van plantaardige, natuurlijk met de jeneverbes maar ook gentiaan wortel voor een lekker bittertje in de smaak. Hij heeft een heerlijke zachtheid van moutwijn en fijne tonen van amandel. Kortom een perfecte Jenever als basis voor een cocktail of mix maar ook gewoon zo uit een glaasje met een blokje ijs.

Leuk om te weten:

Kever jenevers distilleert in batches van maximaal 2.500 liter.

Het verhaal - film: