Kempisch Vuur Tripel

33 cl

Kempisch Vuur Tripel

33 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1,99
Excl. € 0,10 statiegeld
  • Vanaf 24 voor € 1,85 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 33 cl
Land Belgie
Brouwerij Pirlot
Type Bier Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Kempisch Vuur Tripel is een prachtig Belgisch bier dat wordt gebrouwen door Brouwerij Pirlot. De blonde viergranen-tripel is van hoge gisting met hergisting op de fles. De smaak is opvallend fruitig met in het begin een lekkere, hoppige smaak. De aangename volmondigheid wordt veroorzaakt door de ideale combinatie van vier verschillende soorten granen. Het bier heeft een stevige en stabiele schuimkraag die hem erg goed staat!

Geschiedenis

Kempisch Vuur is gemaakt door Guy Pirlot, die in de jaren ’80 zijn hobby beoefende in de keuken van zijn moeder. Hierbij gebruikte hij vooral een grote pot van 10 liter en een thermometer, het brouwsel dat hij telkens wist te creëren werd beoordeeld door familie en vrienden en uiteindelijk wisten ze hem over te halen om het bier te gaan verkopen.

Het bier werd voor het eerst gebrouwen in 2000 door Microbrouwerij Paeleman in Wetteren, maar de vraag naar de Kempisch Vuur bieren werd zo groot dat de productie in 2001 naar De Proefbrouwerij in Lochristi verhuisd moest worden. Vanaf 2011 brouwt Guy Pirlot zijn eigen bier in Zandhoven.