Kavalan Sherry Oak Malt

€ 87,50

Direct leverbaar !

Sherry Oak Single Malt 46% is een aromatische whisky met notities van bloemen en duidelijk aanwezige Sherry notities. Door het warme subtropische klimaat van Taiwan is de rijping versneld, door dat de poriën van de vaten open gaan staan en zo dus meer smaak afgeven aan de whisky. Deze whisky is een goed voorbeeld van een whisky uit " de nieuwe wereld " een verbazingwekkend evenwichtige whisky! 

Geschiedenis Kavalan:

Door gebruik te maken van unieke natuurlijke hulpbronnen en opmerkelijke technologische vaardigheden, met als doel de eerste whisky distilleerderij in Taiwan worden, Kavalan distilleerderij van King Car Group werd opgericht.

King Car Group, met meer dan 2000 werknemers, werd opgericht in 1956 en runt het bedrijfsleven op verschillende gebieden: dranken, voeding, biotechnologie, aquacultuur, onder anderen. Het is vooral beroemd om zijn OTO koffie, Mr Brown die ook beschikbaar is in Europa.

Het merk:

Kavalan Distillery is de enige Taiwanese whisky distilleerderij van het land, tevens ook de eerste! Gelegen in Yuanshan in het noorden van het land, eigendom van de King Car Group en opgericht in 2005. De eerste flessen rolde in december 2008 van de band

Meer informatie
Merk Kavalan
Land Taiwan
Leeftijd Niet Vermeld
Inhoud 70 cl
Gewicht 1.3000
Alcoholpercentage in % 46
Type whisky Single Malt
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kavalan Sherry Oak Malt
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.