Kauffman Soft

70 cl

Kauffman Soft

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95
  • Vanaf 6 voor € 49,25 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Neutraal
Merk Kauffman
Land Rusland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een milde wodka van het prestigieuze merk Kauffman, een merk dat een naam heeft hoog te houden. Kauffman Soft heeft subtiele tonen van zoete honing en ginseng wortelextract in zich zitten met een vleugje van de Cornelian kers.

Doordat men gebruikt heeft gemaakt van natuurlijke honing blijft de smaak voor een lange tijd behouden en kan men zo maanden lang genieten van dit drankje zonder dat de inhoud aan smaak of aroma verliest.

Een wodka die normaal enkel wordt geschonken in de betere hotels en betere horeca gelegenheden, nu kunt u er ook gewoon thuis van genieten. En tegen een mooie prijs, genieten hoeft immers niet duur te zijn!

Worden standaard met doos verzonden ! Kan altijd navraag naar gedaan worden.